torstai 7. tammikuuta 2010

Kimppakivaa

Tositarina lähiajoilta.

Olin baarissa illalla.Iskin sieltä kaksi miestä. Heitin ensin ihan vitsinä mun kavereille, että otankin ne molemmat mukaani tänään. Ja saman vitsin niille miehillekin. Ja hitto, niin siinä kävi, että lähdin niitten mukaan.

Mentiin sen toisen miehen asunnolle taksilla, ja hmm...No..viskiä meidän piti juoda, mutta kun se toinen mies oli jo sen verran humalassa, että ei oikein viski maittanut, niin minä sanoin niille, että menen pissille ja ne tekee toimintasuunnitelman sillä aikaa. Kun tulin vessasta pois, ne oli makuuhuoneessa petiä tekemässä. Suudeltiin, molempien kanssa, ja sitten ne riisu mut kimpassa. Ja minä riisuin niitä sen minkä kerkesin. Sängyssä ne sai suuhoitoa vuorotellen, mutta olihan ne sen verran humalassa, että ei se oikein meinannu sujua se touhu. No, naida ne halus, ja ajaa mua molempiin reikiin yhtäaikaa. Ensin ne nussi mua perseeseen molemmat yksin, sitten ne yritti naida mua yhtä aikaa. Mutta eihän siitä mitään tullut, kun ne oli niin jumalattomassa kännissä.

No, minä annoin niille suuhoitoa. Mulla oli mukana mun hmm...rekvisiitta-pussini. Niin, hain sen pussini, ja otin sieltä liukkaria ja thaihelmet. Liukastin ensin sen toisen persereiän, ja samalla kun otin siltä suihin, upotin ne helmet sen perseeseen, ja se tykkäs siitä. Olin jo aikasemmin nussinut molempia sormellani perseeseen samalla kun imin niitä, ja tämä eka mies tykkäs selvästi perseensä häpäisystä, mutta se toinen ei. Mmm..no otin siltä ekalta suihin niin, että se laukes samalla, kun nain sillä kuulaketjulla sitä peppuun.

Sitten annoin sitä samaa hoitoa sille toisellekin, mutta se ei ensinnäkään tykännyt siitä peppujutusta ollenkaan eikä se lauennutkaan.

Sitten pojat sai päähänsä testata mun lelut. Minulla. Ne nussi mun molemmat reikäni dildolla ja tapilla ja thaihelmillä ja klittakiihottimella leikkien, mutta ei ne mua laukeamaan saaneet.

Minä totesin, että eiköhän ole parempi, jos nukutaan vähän aikaa, että niitten päät selviää ja kokeillaan sitten uudestaan. No, siinä minä nukuin (tosi vähän) kahden miehen välissä ja kuuntelin niitten kuorsausta. Aamulla se toinen häippäs sohvalle nukkumaan, kun sillä oli kaiketi kova kankkunen, ainakin se kävi monesti oksentamassa.

Kun se sänkyyn jäänyt heräsi, niin se hakeutu mun pillulle samantien. Se nussi mua, yritti päästä persereiällekin, mutta ei osunut kohilleen. No, se nussi minkä nussi, takaapäin, minä selällään, jalka sen olkapäällä, ja sitten kun se uuvahti, kai krapulan takia, niin annoin sille suuhoidon ja se laukes mun suuhun.

Puin vähän päälleni, rintsikat ja paidan, ja hipsin vessaan. Tää sohvalla nukkunut tyyppi kuittaili jotain aamujumpasta, ja kysyin että haluaako sekin jumpata. Otin siltä suihin, mutta se sanoi melkein saman tien, että ei siitä ole mihinkään, että se on kuollut koko kulli, joten peitin vainajan peiton alle ja otin ritolat. Sinne jäi pojat ihmettelemään, mikä tornado niihin yöllä iski. Heh..jotain ne yöllä touhutessaan kuului puhuvan, että minä olen kyllä ihan mielettömin muija minkä ne on nähneet ja jotain siitä, että haluavat uusinnan joskus vähemmän kännissä. Mutta en minä niille numeroani antanut, ei ollut sen väärti se reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti